top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

Variert marked i Hermans Hage

Updated: Mar 29, 2022

En ny Brun torsdag nærmer seg, og nytt denne gangen vil være at det bes inn til marked i Hermans Hage, bakgården i Hermanskvartalet. I denne artikkelen finner du informasjon om hvem som kommer til å ha bodutsalg denne dagen, og hva de tilbyr.


Hermans Hage er bakgården i Hermans-kvartalet, med inngang enten ved Frøken Mina, Kafé Celina eller ved Norsk Lydstudio. Torsdag 31. mars tar bl.a. Eiker Vekst, Marita Brukthandel og Smokeyballs Chilli Sauce med seg varer og produkter klart for salg, så her vil det være noe for enhver smak.


Under finner du litt mer informasjon om hva som tilbys denne dagen.


Eiker Vekst

Eiker Vekst tar med seg vaffelrøre og vaffeljern, samt gavepakninger med marsipan siden det snart er påske. De kommer også til å dele ut smaksprøver på deres gode marsipan. Det vil altså være mulighet for å kjøpe både marsipan og vaffelrøre.


De vil også være mulig å få mer informasjon om deres tilbud innen bilpleie og catering.


Eiker Vekst til være å finne i Hermans Hage fra 12.00 - 16.00.


Marita Brukthandel

Marita Brukthandel rigger seg også til i Hermans Hage, og på standen kommer de til å ha gratis vafler og kaffe, samt en variant av tombola. Det vil også være mulig å bli bedre kjent med stiftelsen og butikken.


Smokeyballs Chilli Sauce

Den lokale sausprodusenten Smokeyballs Chili Sauce kommer med et utvalg av spennende sauser av den litt sterkere sorten, som vil utfordre smaksløkene på en ellers brun torsdag.


De gleder seg til å for en dag flytte sin bedrift ut av Osbakken og ned til downtown Mjøndalen, og oppfordrer til å stikke innom og sikre seg noe til å piffe opp brunsjen med.


Din Boligstylist

Din Boligstylist vil også ha stand på Hermans Hage. Der vil de vise frem hvilke produkter og tjenester som de kan tilby. Din Boligsstylist er på plass fra klokken 11.00.


Sigrid Hansen

I Hermans Hage er det også plass til privatproduserte varer, og et eksempel på dette er Sigrid Hansen. Sigrid er en dame på 59 år som elsker å holde på med håndarbeid, spesielt strikking og søm. Hun flyttet til Mjøndalen fra Moss i 2021, og har lang erfaring både i håndverket og som bidragsyter på markerer. Her er noen eksempler på hennes produkter.

Monica Gylthe Skjereng

Monica Gylthe Skjereng vil også være å finne på markedet, med redesign og hjemmesydde produkter. Godt lokalt håndverk!


Eiker Vekst rigger seg som nevnt til allerede klokken 12.00, men resten av bedriftene henger seg på fra klokken 14.00 til 19.00.


Det er fortsatt plass til flere aktører denne dagen, og vi oppfordrer interessenter til å ta kontakt på post@imjondalen.no.

bottom of page