top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

Klart for ny Akustisk i Hermans Hage!

I sommer ble for første gang konsertserien Akustisk i Hermans Hage arrangert, en rekke intime konserter i bakgården i Hermanskvartalet. Lørdag 3. september er det klart for ny konsert, denne gangen med Elvebyen Messingkvartett.

«Der du er» – pop up-konserter med Elvebyen messingkvartett


Gjennom «der du er» ønsker Elvebyen messingkvartett å formidle en musikalsk energipille til publikum. De viser musikalsk mangfold med repertoar hentet fra den klassiske musikkens veien, jazzens rike, kjente vise-skatter, barnlige klassikere og populærmusikk fra dagens hitlister. Ingen konsert blir helt lik, da de velger endelig innhold underveis i framføringen. Med dette som utgangspunkt favner de bredt hva repertoar angår, og bør kunne engasjere de aller fleste lyttere de møter på sin vei! All musikken tilpasses kvartetten av ensemblets egne arrangør, Bente Illevold.


Konsertene finner sted på arenaer som til tider vil overraske. Som tittelen tilsier er de opptatt av å treffe publikum der de er og å spre spontan musikkglede i hverdagen. Konserten har en varighet på 30-40 minutter og er en helakustisk produksjon.


Elvebyen messingkvartett sin "Om oss:"


Elvebyen messingkvartett formidler tradisjoner og kulturarv gjennom nyskapende og unike produksjoner.

Kvartetten har et eget repertoar med skreddersydde arrangementer og transkripsjoner, og ikke minst bestillingsverk fra flere av Norges mest ettertraktede komponister.

Ensemblet har musikere med ulik spisskompetanse og utgjør en spennende miks av erfaringer, kvaliteter og kunstneriske perspektiver.


Vi tror på musikkens verdi som arena for eksistensielle erfaringer. Våre konserter skal berøre deg og gi deg opplevelser du sent vil glemme, både på tradisjonelle konsertarenaer og der du minst venter det.


Vi tror på musikkformidling med høy kunstnerisk kvalitet til alle folk der de er.

bottom of page