top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

Italiensk aften på Kafé Kraft

Fredag 25. mars er en dato alle matglade Eikværinger og Drammensere burde merke seg. Da ber nemlig Kafé Kraft inn til Italiensk Aften, og det med en meny som man kan få tennene til å løpe i vann.

Kafé Kraft er en kafé med varm atmosfære og god plass, som holder til på Mjøndalen stasjon. Her serveres det til vanlig påsmurte sandwicher og smaksrik ferskmalt kaffe, samt bakervarer, smoothie, te og chai latte.


Men fredag 25. mars er kaffe og sandwicher byttet ut med retter fra det italienske kjøkken, da det for første gang bes inn til Italiensk Aften på Kafe Kraft.


Før maten serverer det en antipasti. Til hovedrett er det håndlaget pasta der du kan velge mellom følgende sauser: - Bolognese - Carbonara - Funghi

Hvis man har lyst på noe søtt etterpå kan man velge mellom Gelato med bær, Pannacotta og Tiramisu. Det serveres også gode italienske drikker, med og uten alkohol.


Italiensk aften er et spennende supplement til det allerede omfattende og varierte arrangementstilbudet man finner i Mjøndalen, og vi i Mjøndalen og Handel og Serviceforening håper at mange folk møter opp og sørger for at italiensk aften blir en suksess som er kommet for å bli!


Har du et arrangement som imjondalen.no burde skrive om?

Registrer arrangement her.

bottom of page