top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

Tidenes første Brun Torsdag

Updated: Mar 22, 2022

I Mjøndalen har vi ikke Black Friday - vi har Brun Torsdag!

Torsdag 24. februar er det klart for tidenes første Brun Torsdag. Brun Torsdag er en Handels- og holdningsdag i Mjøndalen, som søker å stimulere til mer bruk av lokale aktører og økt bevissthet rund viktigheten av å støtte opp om lokalt næringsliv, og ikke minst menneskene som holder det i gang!


Brun Torsdag er i støpeskjea, og vi gleder oss til å forme dagen til det beste for både kunder, foreninger og bedrifter i Mjøndalen. Flere butikker vil holde langåpent, det vil være gode tilbud og spennende aktiviteter. Mjøndalen IF er også tungt inne i Brun Torsdag, og lanserer årets sesongkort på Brun Torsdag. Portaasen er selvfølgelig med, og holder åpent 17-20 med foredrag om Wildenveys Liv av Ole Hammerborg klokka 18.00 og diktopplesning med teatergruppa KØNST klokka 19.00.


Vi ønsker at Brun Torsdag skal være en dag for HELE Mjøndalen, og oppfordrer alle som er interessert til å ta kontakt for å høre hvordan de kan være med å forme Brun Torsdag.


Ta kontakt på post@imjondalen.no, og husk å invitere venner og kjente til arrangementet på Facebook. Trykk her: https://fb.me/e/2ixyKYWza.


mvh

Mjøndalen Handel og Serviceforeningbottom of page