top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

FØRJULSFEST FOR HELE FAMILIEN i MJØNDALEN

Lørdag 17. desember kl 11.00 starter en ny tradisjon i Mjøndalen. Med stort juleverksted for barna, julesanger av Local Vocals og gratis pepperkaker, kakao og gløgg så håper vi mange møter opp og bidrar til å sette julestemningen i Hermans Hage Mjøndalen.

Bålpanner og kakao og gløgg fyres opp kl 11.00, og materiale til juleverkstedet vil stå klart. Så klokken 11.45 tar det lokale bandet Local Vocals første runde med julesanger, og her er det lov å synge med! Så fortsetter juleverkstedet frem til 14.00, kun avbrutt av en ny runde med julesanger fra Local Vocals klokken 13.00.


14.00 er det ferdig i Hermans Hage, men allerde 15.00 blir det Askeladdens jul på Mjøndalen Bibliotek, så her er det bare å sette av hele dagen. For de voksne er det møljelag på Kafe Kraft kl 18.00, før det blir Creedence Christmas med Fortunate Sons på Olsen på Hjørnet klokken 21.00.


Førjulsfesten er et stort spleiselag på initiativ fra Mjøndalen Handel og Serviceforening, med økonomisk støtte fra NBBO gir tilbake. Kiwi og Rema 1000 bidrar med pepperkaker, kakao og gløgg, men Gustavsen, Europris, Askeland og Biltema bidrar til både juleverksted og fyring i bålpanner. Frelsesarmeen kommer også med gryte og bålpanne.


Vi håper du tar turen til Hermans Hage 11.00 lørdag 17. desember.

bottom of page