top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

Brun Torsdag 31. mars - oversikt over aktiviteter og tilbud

Updated: Mar 30, 2022

Torsdag 31. mars er det duket for en ny Brun Torsdag, med aktiviteter, spennende produkter og gode tilbud - og ikke minst mange muligheter for DEG til å støtte alle de flotte menneskene som driver Mjøndalen fremover. Her finner du en oversikt over hva de forskjellige kan tilby.


Understrek betyr at det linkes til butikk, produkt eller lignende. Trykk deg videre for mer info, og ikke glem å trykke skal / interessert på Facebook-arrangementet.


Walther Kristiansen Møbler er med på Brun Torsdag, og de viderefører kampanjen med 30 % på Stress Less-stoler, samt gode priser på utvalgte sengemerker.


Kafe Kraft og Mjøndalen Kiropraktikk & Helse har gått sammen om å holde foredrag i Kafe Kraft i sine lokaler. Foredraget har tittel "Hvor er ditt fokus i hverdagen?" Kanskje kombinere foredraget med en matbit eller noe søtt til kaffen?


Hos Frøken Mina kan du forberede påsken med mange flotte påskeprodukter både til pynt og til godteskålen. De har også puslespillet med Mjøndalen som motiv, perfekt påskeaktivitet på hytta!


Olsen på Hjørnet tilbyr gratis pølser fra 17.00 til 19.00, og samme kveld er det klart for den tradisjonelle torsdag-quizen.


I Hermans Have, bakgården i Hermanskvartaler, blir det marked med lokale produsenter og bodutsalg. Her vil blant annet Marita Brukthandel, Eiker Vekst og Smokeyball Chillie Sauce ha stand. Les mer i denne artikkelen.


Marita Brukthandel kjører også påsketilbud, med 1/2 pris på alle bøker. Masse spennende lesestoff til påsken!


Mølla kaffebar får besøk av Stine i Bare Bra Barnemat som gir deg de beste tipsene til hva du skal se etter i et godt kjøpebrød. Fra 11:00–13:00 får du smaksprøver på et skikkelig næringsrikt brød med spiret mel, og du kan bli den første til å smake Spireboller med sjokolade, som lanseres.


På Mjøndalen Torg tropper MIF opp, og der kan du teste ferdighetene dine mot flere av A-lagsspillerne i både fotball-dart og FIFA. De har også ekstra gode tilbud på sesongbilletter denne dagen. MIF er på plass fra 14.00 til 16.00.


Sporty24 Mjøndalen vil også være å finne på torget, med smaksprøver, info og tilbud.


Akustisk i Eiker er også med, og de lanserer neste artist ut med gode tilbud på billetter på Brun Torsdag.


Olsen Catering tilbyr har nydelig brun lapskaus🤎 - 1 liter kr 160,- / 3 liter kr 450,-

Bare å varme opp på hytta, hjemme, i båten eller i campingvogna. Kan fryses!


Din Boligstylist har 30% på alle møbler fra Sens Design i deres nettbutikk.


Kafé Celina byr på valgfri kake + kaffe til kun 55 kr, og har dessuten åpent til klokka 18.00 på Brun Torsdag. Møt opp!


Gustavsen AS knaller til og har 30% rabatt på utvalgte varer. Se utvalget her.


Denne artikkelen oppdateres fortløpende! Har DIN bedrift noe spennende på gang som dere vil at skal være del av Brun Torsdag? Ta kontakt på post@imjondalen.no.

bottom of page