top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

April-spesial: "80 fra 3050"

Updated: Apr 27, 2022

2022 er jubileumsår i Mjøndalen! Walther Kristiansen Møbler har i år 80-årsjubileum, og når en så betydelig og veldrevet lokalt bedrift har jubileum er det like mye et jubileum for hele lokalsamfunnet som for bedriften! Og det er hvert fall noe som vi i Mjøndalen Handel og Serviceforening vil være med og markere! Vi kan derfor stolt presentere føljetongen "80 fra 3050", som kulminerer i en ny Brun Torsdag 28. april.


Walther Kristiansen Møbler i Mjøndalen.
Foto; Bjørn Erik Nebell

I små drypp de kommende ukene vil vi presentere 80 store og små ting som skjer i Mjøndalen i tiden opp mot Brun Torsdag, og ting som skjer på selve dagen. Det være seg tilbud, aktiviteter eller spennende produkter - på listen vil du finne noe for enhver, fra hele mangfoldet av bedrifter i Mjøndalen.

For når en hjørnesteinsbedrift som Walther Kristiansen har jubileum, da er hele Mjøndalen med på feiringen!


80 fra 3050

1. Eiker Vekst byr blant annet på gavepakninger til påske, hvor de kan tilby noen søtt og godt fra Eikr Fristelser. Les mer om produktene her, og sving gjerne innom deres Facebook-side.


2. Embertex ber inn til sykafe onsdag 6. april. De har tilgang til klippebord, strykebrett og god plass til å sy. Les mer på deres Facebook-sider.


3. Ber inn til påskejam 13. april. Se deres arrangement-oversikt her.


4. Frøken Mina har butikken full av flotte påskevarer, blant annet påske-te, melkesjokolade med nougat og egglikør. Finn dine påskevarer på dere nettbutikk, eller stikk innom butikken.


5. Ingen påske uten påskeverksted, og søndag 10. april er det Portåsen som ber inn. Verkstedet er gratis, og Sørines kafè byr på deilige påskefristelser.


6. Strikkefryd forbereder både seg selv og dere på påske, og med nylansert oppskrift fra Rauma Garn på sett med hettegenser, bukse og lue i Puno vil du definitivt ha noe å henge fingrene i i påsken. De fortsetter også med 50% på utgående farger i en rekke ulike kvaliteter.


7. Opdahl Blomster har bløte påsketilbud på puter, hele 50 %!


8. Gjertsen Antikk har litt av alt og mye av det meste - men mest av alt spennende skatter for de som liker det retro og antikk. De har åpent tirsdag til lørdag, blant annet med langåpent på torsdager. Les mer her, og sving innom for en hyggelig handel!


9. Jubilanten selv, Walther Kristiansen Møbler, har ny produktavis ute for hagemøbler og andre flott tilbud. Se den her.


10. På Mølla Kaffebar elsker de kaffe, og deres hovedleverandør er Black Cat Kafe og Tehus, som har over 110 års erfaring på feltet. Sving innom Arbeidergata 15 og få kaffe av høy kvalitet!


11. Aktiv Eiker og Modum er din lokale eiendomsmegler, og de tilbyr gratis vurdering av din bolig. Da kontakt på deres nettsider, og husk at som kunde får du gratis rådgivning i forbindelse med kjøp av ny bolig.


12. 21. april er Portåsen stedet å være! Da er de litteraturkveld i regi av Portåsens venner, og arrangementet Gunvor Hofmo 100(+1) år står på plakaten.
13. Teater Grimsborken og «Eventyret om pannekaka» kommer til Mjøndalen Bibliotek lørdag 23. april. Arrangementet er et samarbeid med Folkeakademiet Nedre Eiker.


14. For de med grønne fingrene foreslår vi en tur innom Opdahl Blomster, som blant annet har Trifolium inne, som gjør seg fantastisk i vinduskarmen og holder seg vakker hele sommeren og høsten.


15. Solberg Ur-optikk har briller som skjermer mot både påske- og vårsolen!


16. Påsketur med A-laget til Mjøndalen IF til Kristiansand er en fin påskeaktivitet. De møter Start 11. april.


17. Olsen på Hjørnet har flere konserter i april, blant annet med Ole Ask & the Yellow Cabs 9. april og Heimveg 16. april.


18. Akustisk i Eiker ber inn til konsert med Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes i Mai, men konserten ligger an til å bli utsolgt i løpet av april. Sikre deg billett i løpet av påsken før det er for seint!


19. Rema 1000 Mjøndalen kan tilby tulipaner, 7pk til 34.90,-!


20. Extra Mjøndalen har fylt butikken med påskevarer, stikk inn om for en hyggelig handel!


21. Hos Kamille Blomster får du vakre lysegule ranunkler i potte!


22. Indian Kitchen & Bar har en rikholdig meny, for de som vil nyte litt eksotisk mat som avveksling fra den tradisjonelle påskekosen!


23. XL-bygg (Eggedal Sag - avd. Mjøndalen) har kampanje på uterom til og med 13. april. Se mer her.


24. 28. april ber Embertex inn til Blusekurs med Jorunn sørensen. Kurset går over 4 kvelder.


25. Olsen Catering har en rikholdig meny, hjemmelaget kvalitetsmat til små og store anledninger - tapas, koldtbord, snitter, middag, gryter, asiatisk eller noe annet du ønsker på gjestebordet ditt. Se menyen og bestill her.


26. Salget til Eiker Rock er godt i gang, og det kan være lurt å sikre seg billett innen april er over. Halva Priset topper plakaten, men du kan også få med deg bl.a. Simen Loe og Yellow Pearl.


27. Olsen på Hørnet er også verdt å besøk på søndager. Da får du Olsen frokost frem til 15.00, før det er søndagsmiddag. Sjekk ut dere Facebook-sider for å se hva som er ukens søndagsmiddag.


28. Mjøndalen Kiropraktikk og helse jobber for at du skal få en levende og mer fungerende hverdag. Les mer om hva de tilbyr i denne artikkelen, og bestill deg time i løpet av april for å sikre et friskt møte med sommersesongen.


29. Mjøndalen er spekket med gode spisesteder, og Kafe Celina er et av de som du bare MÅ sjekke ut! Hva med deilig Focaccia med kokt egg og bacon?


30. Stig inn kan i april tilby 5 % rabatt ved bestilling i deres app, eller på deres hjemmeside.


31. Frøken Mina har i april fått inn diverse til barna. Masse flotte hobby-produkter!


32. Akustisk i Eiker har kampanje på medlemskap i Venneforeningen Akustisk i Eiker frem til og med Brun Torsdag. Medlemskap for kun 100 kr, noe som gir tilgang til forhåndssalg, rabatterte billetter og reserverte plasser. Ta kontakt på norway@onstagebooking.com.


33. Stylist Liv Heidi Andreassen har åpningstilbud på diverse negl-tjenester i april, blant annet manicure for 250,-. Ta kontakt på 94159538 for å bestille time


34. Dagens late night munchies tips fra Smokeyballs Chili Sauce:_ Burger buns med salami picante, ost og fersk Jalapeño pepper. Hiv hele greia inn i et toast jern til osten har smeltet. Hiv litt smokeyballs i en skål og dip toast i sausen.


Trenger du litt extra piff til påske grillmaten?

Smokeyball byr på Jalapeño saus (mild), Habanero saus (sterk) og. Carolina Reaper (veeeldig sterk)

35. Hjemland mat får levering av ferske grønnsaker og annet godt hver onsdag. Stikk innom for masse sunt og godt snadder!


36. Kate Health care &Thai massasje Mjøndalen har gavekort - den perfekte gaven til alle anledninger!


37. La Dolce Vita feirer 3 år i torgkvartalet i april, og kjører gode tilbud hele måneden. Les mer her.


38. Møkkete bil? Stikk innom Superwash Mjøndalen! De gjør det enklere å ta vare på bilen din!


39. A-laget til Mjøndalen Fotball har fått en god start på sesongen. Bli bedre kjent med årets A-lag her.


40. Onsdag 27. april, dagen før Brun Torsdag, ber Olsen på Hjørnet inn til støttekonsert til inntekt for Ukrainske flyktninger i Drammen kommune.


41. Bruk April til å bli bedre kjent med Artisthuset AS, hvor far og sønn Olsen kan hjelpe deg med alt av kulturrelatert virksomhet.


42. På Brun Torsdag får Solberg ur-optikk besøk av en innfatningsleverandør, en unik mulighet til å se en hel brillekolleksjon.


43. Olsen på Hjørnet byr på gratis pølser fra 17.00-19.00 på Brun Torsdag!


44. Stig Inn har tilbud på 2 store pizza med hvitløksdressing for 289 kr til og med Brun Torsdag. Bestill via app eller nettside og få 5 % rabatt!


45. Bli bedre kjent med det internasjonalt satsende Mjøndalsfirma Signode, som tilbyr næringslivet driftssikre og lønnsomme systemløsninger for emballering, godsbeskyttelse og merking av gods.


46. Sjekk ut nettsidene til Portaasen, og skaff deg oversikt over alle de spennende aktivitetene som skjer der i tiden fremover!


47. Gustavsen AS arrangerer Digital Messe 26. og 27. april! Sjekk ut mer her.


48. Hva med en Monday Frappè på Mølla Kaffebar? God hele uka:)49. Sjekk ut den flotte reklamevideoen for Brun Torsdag HER.


50. Flere butikker har langåpent og gode tilbud på Brun Torsdag. Følg og lik siden Handle i Mjøndalen, for å holde deg oppdatert.


51. Bruk april til å forberede kulturelle aktiviteter for den kommende perioden. Til Portaasen kommer blant annet Fredrik Høyer og Bendik Baksass i tiden fremover. Les mer HER.


52. Portaasen ber også inn til Trio Poetica - Fra W.B. Yeats til Wildenvey. Bare å sikre seg billett med en gang!


53. Hva med å leie en bok på vårt flotte bibliotek?


54. På Brun Torsdag inntar Emberland Tekstiler Kafe Kraft, og fra 17.00 kan du lære deg "Hvordan sy et handlenett av et gammelt dynetrekk"


55. Mølla Kaffebar holder åpent helt til 19.00 på Brun Torsdag!56. Mølla kjører også 25 % på alle kaffe og løsvekt på Brun Torsdag!


57. Hvis du bestiller en brille hos Solberg ur-opptikk på Brun Torsdag får du 20 % på innfatningen! Slå til!


58. Jubilanten Walther Kristiansen Møbler har mange flott produkter og gode tilbud. Se gjerne nærmere på dere hyttekatalog.


59. Walther Kristiansen har også mange flotte hagemøbler. Se katalog her.


60. Gjertsen Antikk har blant annet mye bra vinyl inne nå. Noe for den musikkinteresserte!


61. Gjertsten Antikk er forøvrig alltid på utkikk etter å kjøpe spennende varer de kan fylle butikken med, blant annet eldre klokker. Ta kontakt for en handel:)


62. Dagen etter Brun Torsdag ber Olsen på Hjørnet inn til konsert med Steff Nevers, en av Norges beste country-artister. Verdt å få med seg!


63. Tips til aktivitet kan være hjelpe det lokale næringslivet med å invitere venner og kjente til Faebook-arrangementet for Brun Torsdag. Det finner du HER.


64. Hos Blomsteropdahl får du kjøpt boka med Morsomme limericks skrevet av vår lokale dikter og forfatter Arve Somdahl.


65. Besøk nettsidene til Kamille Blomster for inspirasjon for sesongen som kommer! https://www.kamilleblomster.com/


66. Du kan også bruk april på å forberede deg på at Kamille Cafè begynner med softis igjen fra 1. mai :)


67. Apotek 1 Mjøndalen kjører titt og ofte kampanjer på flotte og nyttige produkter. Se en oversikt her.


68. Dagen etter Brun Torsdag, fredag 29. april, møter Mjøndalen Bryne hjemme på Consto. Skaff deg billett HER.


69. Mjøndalen Tannlegesenter gir i anledning Brun Torsdag nye pasienter undersøkelse og røntgen for 490,- (normalpris fra 870,-) ved bestilling av time innen 30. mai. Les mer HER.


70. Avslutt Brun Torsdag med konsert i Mjøndalen Kirke, der selveste Rein Alexander inntar scenen. Se Facebook-arrangement for mer info.


71. Bruk Brun Torsdag til å pusse danseskoa, og gjør det klar for Dans med The Steel Chords / Bråta helse- og aktivitetssenter lørdag 30. april.


72. Gjertsen Antikk kjører 25 % på alle varer i hele butikken på Brun Torsdag. De har også åpent helt til 20.00!


73. Kafe Kraft byr på nydelig BBQ-salat med sprøstekt bacon. Perfekt oppladning til masse Brun Torsdag-shopping!


74. Eiker Rock arrangeres 11. juni, og på Brun Torsdag kjører de konkurranse hvor de lodder ut to billetter. Les mer på deres Facebook-side.


75. På flyttefot? Sett av noen minutter på Brun Torsdag til å gå igjennom boligannonsene som ligger ute på Aktiv Eiker og Modum sine Facebook-sider.


76. Sjekk ut denne videoen, med alt det flotte du kan sikre deg hos Frøken Mina på Brun Torsdag!


77. Strikkefryd er med på Brun Torsdag, og de fyller opp kassene med garn med utgående farger til 50%, samtidig som de har mange andre gode tilbud denne dagen.


78. På REMA 1000 Mjøndalen forbereder de grillsesongen som nærmer seg med alt du trenger til et herlig grillmåltid!


79. På Extra Mjøndalen får du blant annet Coop Sprudle 1,5 l til 3 for 25,- og Friele frokostkaffe til -30%. slå til!


80. Det viktigste til slutt; møt opp og støtte lokalt næringsliv på Brun Torsdag! Vil du ha butikkene der i morgen må du bruk de i dag!


Les mer på Facebook.bottom of page