top of page
  • Mjøndalen Handel og Serviceforening

Akustisk i Hermans Hage

Updated: May 30, 2022

I samarbeid med Akustisk i Eiker har vi i Mjøndalen Handel og Serviceforening den glede av å invitere til konsertserien "Akustisk i Hermans Hage" hver lørdag i juni. Startsskuddet går lørdag 4. juni ifm Kulturhælja, så går det slag i slag med flotte konserter på dagtid hele juni. Først ut på scenen er det lokale showkoret Samklang.

Hermans Hage er den flotte bakgården i Hermanskvartalet, og den setter den perfekte rammen rundt de fire konsertene som vil bli avholdt i år. Vi ønsker å skape liv og aktivitet i sentrum, og kan ikke tenke oss en bedre måte å gjøre det på enn å be inn til gratiskonserter med lokale artister på scenen. Under finner dere litt informasjon om hver enkelt konsert, og vi oppfordrer til å gå inn på Facebook-arrangementet, som du finner HER. Hjelp oss gjerne ved å dele og invitere.


4. juni - Samklang

Startskuddet for konsertserien går 4. juni kl 14.00, og da med det lokale koret Samklang på scenen. De er en humørfylt gjeng i alderen 18 til 81 år, og har de siste 10 årene sunget bl.a kjente låter fra musikaler, pop og rock. Under konserten i Kulturhælja synger de noen låter fra tidligere forestillinger, men har også med noen helt nye låter som skal være med på forestillingen «SHOWTUNES - Come Alive» i april i 2023. Konserten starter 14.00.

Foto: Michel Morier

11. juni - Simen Loe

Lørdag 11. juni klokken 12.00 er det ingen ringere enn Simen Loe som entrer scenen. Mjøndalen-gutten Simen Loe slapp sitt debutalbum «Pioneer» 14. september 2018, som han fulgte opp med fantastiske "Stormbreather" i februar i år. Simen Loe sitt musikalske univers er full av mørke historier. Historiene er ikke alle hentet fra Simens liv, men han har en egen evne til å røre ved mennesker uavhengig om personene i sangene er fiktive eller ekte. Musikken til hver av disse historiene er skreddersydd til det de skal formidle, så i hans låter møter vi på flere stilarter, men disse er alle godt forankret i en atmosfærisk americana.

Foto: Espen Håkonsen.

18. juni - Tor Olsen

Tor Olsen trenger egentlig ingen introduksjon. Det Betales-generalen har preget musikkbransjen lokalt og nasjonalt i over 40 år, og er en bauta som få andre. Lørdag 18. juni kl 12.00 tar han med seg noen personlige favoritter (ikke bare Beatles;) og underholder i Hermans Hage.

Foto: Artisthuset

25. Juni - Arnfinn Ustad

Arnfinn er en kjent skikkelse for de fleste i musikkmiljøet i Eiker og Drammen, som et orakel innen både PA og lyd og gitarbygging. For publikum er Arnfinn en musikalsk skatt, som tar lytterne med seg inn i et viselandskap med vakkert fingerspill og enda vakrere melodier. Dette blir flott og nært!Følg med på www.imjondalen.no og på Facebook for mer informasjon i tiden som kommer.


Konsertene arrangeres med støtte fra Drammen Kommune.

bottom of page